Tapas ud af huset
i Aarhus og Randers

Tapas til enhver lejlighed

Det er i sandhed at dele et måltid, når der står tapas på menuen. Bestil tapas ud af huset, og få en oplevelse af at nyde maden sammen med dine gæster, når de små retter sendes rundt blandt bordets gæster. Retter, der gerne må spises med hænderne, og som er fuld af gode smagssammensætninger. Det er altså ikke for ingenting, at det her spanske koncept har bredt sig til store dele af verden.

Hvis du vil forkæle din gæster og dig selv med et ekstra særligt måltid, er tapas ud af huset et rigtig godt valg. Det er simpelt i sin udførelse, og hver lille hapser er fyldt med smag. Vi sammensætter en catering tapas buffet med et lækkert udvalg af tapasretter hver fredag, så du kan nyde en velsmagende afslutning på ugen.

Tapas buffet ud af huset – alle dine spanske livretter ét sted

Vi elsker tapas. Og med ”vi” mener vi både os, der driver Familie Køkkenet, og den almene befolkning. For hvad er det ikke at elske? Det er både simpelt og spændende. De mange småretter betyder nemlig, at hver en bid giver dine smagsløg en ny oplevelse. Sødt, surt, salt og bittert blandes på kryds og tværs, hvilket betyder at både sind og krop bliver godt mæt efter sådan et måltid. Som madelskere er det derfor både fantastisk at kreere og spise de små stykker af himmerige, som tapas kan være. Vi kan give fantasien frit spil og lege med ingredienser og smagssammensætninger. 

Har du endnu ikke selv stiftet bekendtskab med disse spanske delikatesser? Så las os lige forklare, hvad tapas faktisk er, inden du vælger at bestille tapas ud af huset. 

Små lækre retter til en hyggelig aften

Tapas er et spansk navn for en masse små retter, som både kan bruges som appetitvækkere, men som altså er rigtig lækkert som et hovedmåltid. Faktisk betyder ordet originalt ”låg”, fordi man i sin tid brugte et stykke pølse, skinke eller andet som låg på glas for at holde insekter ude. Herfra udviklede det sig til at blive de småretter, vi kender i dag. Men det betyder altså også, at tapas ikke kun er én ret, men mange retter i én. Alt kan i teorien inkorporeres i en tapasanretning, fordi det i dag blot er et hyggeligt og socialt måltid, hvor I skal dele retterne imellem jer.

En tapasanretning er dog ikke rent anarki. Der er selvfølgelig evergreens, der gang på gang finder deres vej til tapasbordet. Der er også mange, der tilføjer et skandinavisk twist til konceptet, men altid med rod i traditionelle spanske retter. Hvis du vælger vores catering tapas buffet, får du et stort udvalg af velsmagende klassikere. Tapas i Aarhus, Randers og resten af Østjylland er efterhånden blevet en populær spise.

Få noget for enhver med tapas buffet ud af huset

Det gode ved tapas er, at alle kan være med. Selv de kræsne, fordi de mange retter gør det nemt at vælge lige præcis det, man godt kan lide. Tapas er madverdenens mix and match. Et stort udvalg af småretter placeres på bordet, og så tager du blot dine favoritter over på din tallerken. Eller prøv lidt af hvert, og giv dine smagsløg en spændende smagssymfoni.

Med tapas kan du dele et måltid med dine yndlingsmennesker, uden at tænke på, om der mon er noget alle kan lide – for det er der helt sikkert. De mange små retter sikrer, at alle kan være med.

Giv dine smagsløg en oplevelse

Er du vild med at give dine smagsløg en på opleveren, så er tapas også et godt valg. Mens god gammeldags dansk mad altid er lækkert, så kan de her sydlandske retter noget helt andet. Ingredienser blandes på en anden måde, end vi kender det fra det gamle danske køkken, og det giver din hjerne nogle spændende nye oplevelser.

Så hvis du vil på en madmæssig rejse, så kan du købe billetten her. Vi står gerne for din catering tapas buffet, og søger for at dit møde med nye smagssammensætning bliver et godt et. Er du nysgerrig på, hvad en tapasanretning kan byde på? Så får du en lille ”smagsprøve” herunder.

Tapas evergreens

4 tapas klassikere, som får dine smagsløg til at juble:

 • Melon med skinke
 • Bruschetta med tomat og basilikum
 • Asparges med parmaskinke
 • Gedeost med honning og krydderurter

Tapasretterne kan varieres i en uendelighed, men det betyder ikke, at der ikke er nogle, der er faste gengangere. Oliven, delikate oste og lækker skinke er tilbagevende gæster ved et godt tapasbord. De kan serveres som de er: Oliven i skåle, ost i stænger, skinke i tynde skriver… smid lidt pesto med i blandingen, og så har du faktisk en anstændig tapasanretning.

Men hvis du vil gøre noget ekstra ud af det, så kan hvert enkelt element laves som små selvstændige retter. Det er her vi kommer ind i billedet. Lad os stå for at sammensætte en lækker tapas buffet ud af huset. Så er du garanteret et velsmagende udvalg, som dig og dine gæster kan mødes om.

Levering af tapas ud af huset

Vi gør det nemt for dig at dele et lækkert måltid med dine nærmeste. Med direkte levering af tapas ud af huset, kan du nemlig få al glæden ved at indtage et godt måltid, uden at du skal handle og lave maden selv. Så kan du i stedet nye en aften i godt selskab, og det er netop pointen med tapas.

Tilmeld dig vores nyhedsmails

Få nyheder og tilbud på lækre retter i din indbakke.

  Et socialt måltid

  Tapas er et fantastisk valg, hvis du får gode venner på besøg. Der er nemlig noget ved serveringsformen, der lægger op til hyggelig samtale. Svaret ligger i konceptet social dining.

  Vi skal alle spise, og mange måltider bliver indtaget i sofaen foran tv’et. Det er der ikke noget galt i, men det er sundt at bryde sine egne vaner en gang imellem. Måske derfor er det blevet så populært med social dining. Og hvad er det så lige, at der er?

  Social dining er et af tidens helt store trends

  Det handler om at mødes om et måltid specifikt for at socialisere. Det sætter i virkeligheden fokus på, hvad mad altid har betydet for vores sociale liv. Vi spiser ikke kun for at overleve; mad kan nemlig mere end det. Det er en simpel måde at få en fællesoplevelse, som knytter os sammen. Mange social dining steder serverer derfor også retter, som det er meningen, du skal dele med de andre rundt om bordet. Det bliver nemlig mere socialt, når vi deler et måltid på den måde – når vi rækker retterne mellem hinanden og deler vores oplevelse af de enkelte småretter.

  Så oplever og nyder vi maden sammen. Selvom social dining er et forholdsvist nyt ord, så er konceptet gammelt. For det er netop det, tapas gør. Det tager det nødvendige måltid og gør det til en social begivenhed. Bestil tapas ud af huset, og saml dine favoritmennesker til et socialt måltid, hvor lækre småretter gør det let at samtale over maden.

  Tapas direkte til døren i Aarhus

  Når du bestiller tapas hos os, kan du få levet tapas direkte til din dør. Så hvis du er ved at planlægge en fødselsdag, venindehygge eller blot en ekstra særlig hjemmeaften med familien, så kan du slippe for at tænke på maden, hvis du vælger en catering tapas buffet. Du skal hverken handle eller stå flere timer i køkkenet; vi søger for alt.

  Vi søger også for, at kvaliteten er i top. Mad er vores passion, så du skal ikke kun vælge os, fordi det er nemt, men fordi du er ude efter en ekstra god madoplevelse. Det ene ekskluderer nemlig ikke det andet. Vi gør det også til en pris, som de fleste kan være med på. Så hvem siger, at man ikke kan blæse og have mel i munden? Vi gør i hvert fald vores bedste for, at du får det bedste måltid til den bedste pris, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

  Tapas ud af huset fra os er altså til dig, der hellere vil bruge tiden sammen med dine gæster, men som også elsker et godt måltid. Vælg en catering tapas buffet, og nyd en aften, hvor det er dine gæster og den gode samtale, der er i centrum.

  Tapas ud af huset i Aarhus og Randers

  Tapas er muligvis spansk, men hele verden er blevet vilde med konceptet. Dansker er ingen undtagelse. Der bliver eksperimenteret med disse spanske småretter på både restauranter og i de danske hjem. Retterne er særligt blevet populære som små appetitvækkere, mens gæsterne venter på, at værterne klargør resten af måltiderne. Men tapas har altså så meget mere at byde på, end at være opvarmning til hovednummeret. Lad tapassen være i centrum, og få en madoplevelse du sent glemmer.

  Vi leverer tapas buffet ud af huset i hele Østjylland, så du kan nyde disse spanske hapsere i dit eget hjem. Eller hvad med at få en lækker tapasanretning til firmafesten eller kundemødet? Vi leverer nemlig også gerne til virksomheder. Uanset hvor du befinder dig i det østjyske, om det er Aarhus, Randers, storby eller lille landsby, kan du få en del af Spanien på middagsbordet. Vi leverer nemlig direkte til døren, og vi har også mulighed for at afhente fade igen dagen efter.