Familie Køkkenet

Mad ud af huset hos Familie Køkkenet

Familie Køkkenet er et familieejet cateringfirma, som tilbereder og leverer mad ud af huset til firmaer, arrangement og livets store fester. Vi tilbyder frokostordning, buffet, tapas, smørrebrød og selskabsmenuer i god kvalitet og med stabil levering. 

Vi er en mindre virksomhed, som både er familieejet og familiedrevet. Bag firmaet står Bettina Nørgaard Kylling sammen med sin mand, Morten Olsen, og fætter, Rasmus Nørgaard Kylling. Vores familiebånd og sammenhold skinner igennem i vores madlavning og kontakt til kunder. Vi er ikke en stor landsdækkende diner transportable, men derimod et lille køkken, som holder til i Randers. Det gør, at vi har mulighed for at kredse mere om vores kunder og give dem en personlig og værdifuld service.

Vi er ligeledes fleksible og vil gerne høre dine ønsker til levering af mad. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og får lige præcis den madoplevelse, de havde håbet på. Vores primære drivkraft er nemlig tilfredse og glade kunder. Derfor er det en af vores vigtigste opgaver at yde en god og personlig kundeservice.

Mad ud af huset – En familiedrøm gået i opfyldelse

I efteråret 2019 gik en lang familiedrøm i opfyldelse. Ægteparret Bettina og Morten fik sammen med fætteren Rasmus muligheden for at åbne deres eget sted. Morten havde 10 års erfaring i at arbejde i et storkøkken, men havde altid gået med et lille ønske om at lave sit eget catering firma. Da muligheden så bød sig, tøvede de ikke med at gribe den. De tre musketerer har siden drevet Familie Køkkenet og leverer nu mad til både firmaer og selskaber. 

Hos Familie Køkkenet er der ikke så mange dikkedarer. Vi laver ærlig og herlig mad, hvor dansk kvalitet er i højsædet. Vi laver det vi elsker, og vi håber, at I vil elske det vi laver. Maden er nemlig en central del af vores liv, både privat og erhvervsmæssigt. Denne passion skinner derfor også igennem i alle vores retter, så alt er tilberedt med fokus på kvalitet og god smag. 

Vores værdier hos Familie Køkkenet

Da vi er en mindre familieejet virksomhed, værner vi meget om vores værdier, såvel som vores kunder. Vores kerneværdier er:

 • Kvalitet
 • Stabilitet
 • Bæredygtighed
 • Socialt ansvar

Dansk kvalitet – god og gedigen mad

Vores mangeårige erfaring i storkøkken gør, at vi har stor respekt for madlavning og kvalitet. Og det er ikke noget, som vi nogensinde går på kompromis med. Vores mad skal være af god dansk kvalitet, som man kender det. 

Stabilitet – stabil levering og standard

Stabilitet er et nøgleord hos Familie Køkkenet. Vi har stabile leveringstider, så du kan forvente at få maden på det tidspunkt, vi har aftalt. Det er noget, der adskiller os fra andre catering firmaer, og som vi ved, at vores kunder sætter pris på. Derfor er det også vigtigt for os at leve op til denne værdi. Samtidig holder vi en stabil standard i forhold til den gode kvalitet. Det er et konsekvent element i vores madlavning.

Bæredygtighed – stop madspild

Hvis der er noget, vi ikke bryder os om, så er det madspild. Og det er af to primære grunde. For det første gør det ondt i vores madhjerter at se god mad gå til spilde. For det andet vil vi gerne bidrage til en miljørigtig tilgang til mad og forbrug ved at undgå madspild. Derfor er vi også medlem af fællesskabet To Good To Go. 

Socialt ansvar – omsorg for medmennesker

Selvom vi er en lille virksomhed, går vi op i at bidrage til socialt ansvar i det omfang, vi har mulighed for. Derfor har vi bl.a. bragt rester til velgørende organisationer, såsom varmestuen i Kirkens Korshær, Randers.

Kærlighed til mad – vores vigtigste ingrediens

I vores familie har madlavning altid stået os nært. Både i vores private familieliv og i vores arbejdsliv. Denne kærlighed til mad og til hinanden har vi overført til vores catering firma. Alt er lavet med omhu og med fokus på kvalitet og gode smagsoplevelser. Vi går op i at bruge gode og friske råvarer. Derfor gør vi meget brug af sæsonbestemte råvarer for at udnytte årstidens friske madvarer. Det er det, der giver udgangspunktet for at tilberede mad i god kvalitet. 

Tilmeld dig vores nyhedsmails

Få nyheder og tilbud på lækre retter i din indbakke.

  Catering af Dansk kvalitet med inspiration fra verdenskøkkener

  Hos Familie Køkkenet er al vores madlavning tilberedt på grundlag af dansk kvalitet. Det betyder, at vi ikke går på kompromis med kvalitet og smag, og hver vare er valgt med omhu. 

  Vi serverer klassiske danske retter, såsom boller i karry og flæskestegssandwich, til populære udenlandske retter, såsom kebabruller og lasagne. Vi går op i at give vores kunder variation, især når det gælder frokostordninger. Det er nemlig vigtigt, både for at give firmaer en sund og varieret kost samt nye smagsoplevelser hver dag. 

  Vores forkærlighed til mad er ikke til at komme udenom. Det er også derfor, vi elsker at lave både danske retter og internationale retter fra de populære verdenskøkkener. 

  Derudover er der også noget mere socialt og uformelt over disse typer anretninger. Ved en buffet har man mulighed for at fylde op, når der lige skal klemmes noget mere ned i maven, og samtidig kan man stå og hyggesnakke med de forskellige gæster, når man er oppe og fylde mad. Desuden er der også mulighed for at mingle lidt med alle, da man med fordel kan sætte sig, hvor man har lyst. Tapas er indbegrebet af social dining. Her deler man retterne, og samvær er i fokus. Samtalerne flyver afsted, og ofte er tapas en samtalestarter, da de forskellige miniretter giver anledning til at diskutere og nyde varierede smagsoplevelser sammen. 

  Klassisk dansk smørrebrød uden så meget pjat

  Vi er stolte af at have klassiske smørrebrød på vores menu. Smørrebrød er blevet en dansk kulturarv og folkeeje, som vi glæder os over at servere. Traditionen tro får du højtbelagte smørrebrød med traditionelle sammensætninger af pålæg og tilbehør. Vi laver altså ikke noget twist. I vores øjne er der ingen grund til at pille ved smørrebrød. Det skal smage af klassisk dansk kvalitet. Ikke mindre og ikke mere. Det skal være ærligt smørrebrød, som ikke udgiver sig for at være andet. Det er nemlig simpliciteten og den traditionelle opbygning, som giver den gode smag. Smørrebrød er et klassisk dansk håndværk, og sådan skal det i vores optik forblive. 

  Mad ud af huset Aarhus og Randers 

  Hos Familie Køkkenet leverer vi mad ud af huset og tilbyder catering til mange anledninger. Vi laver frokostordning til firmaer i Randers, Aarhus og resten af Østjylland, og derudover leverer vi selskabsmenuer, buffet, tapas, brunch og smørrebrød til arrangementer og fester. 

  Vi leverer til alle østjyske byer, og du kan være sikker på, at maden er frisk og varm, når de ankommer til din dør. Vi pakker nemlig maden sikkert og forsvarligt, og de varme retter er pakket i varmekasser, så de er som taget ud af ovnen. 

  Frisklavet frokostordning til firmaer – varieret og lækker mad hver dag

  Vi er stolte af at kunne bidrage til hverdagen på de østjyske arbejdspladser. Vi er glade for at kunne være med til at skabe en god stemning i frokostpausen og give medarbejderne gode madoplevelser hver dag. Derfor er det vores fornemmeste opgave at sikre, at kvalitet, variation og smag er i fokus i vores frokostordninger. Her får I hver dag en skøn blanding af:

  • Varm ret
  • Spændende salater
  • Pålægsplatter og brød

  Vi sørger for nye retter på menuen hver uge, så der er stor variation i frokostordningen. Frokost skal nødigt være kedeligt og ensformigt. Derfor har vi hver uge de kreative briller på, så vi altid kan tilbyde varierede smagsoplevelser. De tre grundlæggende elementer i frokostordningen gør, at der altid vil være noget til hver en smag. Så hvis der skulle sidde en medarbejder, som ikke er glad for svinemørbrad med flødekartofler, er der hver dag lækkert pålæg og friskt brød. 

  God mad giver glade og motiverede medarbejdere

  Vi tager vores levering af firmafrokost meget alvorligt. Vi ved nemlig, hvor meget maden har at sige i forhold til energiniveau og motivation på en arbejdsplads. Derfor går vi op i at give vores kunder en varieret og sund kost, som er energigivende. Derudover går vi op i den gode smag, som vi håber skaber glæde og smil på læben. 

  Vi håber også, at den gode mad kan være en motiverende faktor på arbejdspladsen. Et godt og lækkert måltid er noget, de fleste ser frem til. 

  Mad til fest – til det uforglemmelige arrangement

  Lad os tage madtjansen til dit kommende arrangement. Det er en stor og tidskrævende post at stå med selv, især hvis man skal have mange gæster. Vi laver og leverer mad til alle mulige arrangementer og fest, f.eks:

  • Konfirmation
  • Studenterfest
  • Rund fødselsdag
  • Reception
  • Påskefrokost
  • Julefrokost
  • … Og andre af livets store fester!

  Her kan I både få selskabsmenu, buffet, tapas, smørrebrød og brunch. I skal bare vælge det, der passer bedst til jeres ønsker, behov og arrangement. Er I tvivl, om hvad der er mest passende lige præcis til jeres fest? Så ring til os og lad os rådgive dig. 

  Vi vil gerne bidrage med de gode smagsoplevelser til festen. Vi ved alle, hvor stor betydning menuen har til et arrangement. Lækker og velsmagende mad bidrager til den gode stemning og de mindeværdige oplevelser. 

  Del jeres ønsker med os – vi gør alt for at imødekomme dem

  Da vi går op i personlig service og høj tilfredshed blandt kunder, er vi meget modtagelige og lydhør overfor jeres specifikke ønsker. Det gælder al den slags mad ud af huset, vi tilbyder. Alt fra frokostordning til selskabsmenu. Har I ønsker i forhold til frokostordningen, så kontakt os endelig. Eller vil i gerne have en bestemt ret i buffeten til festen? Så lad os snakke om det. Vi vil gøre alt for at imødekomme jeres ønsker, så I er fuldt ud tilfreds med vores service og ikke mindst mad.