Nytårsmenu ud af huset i Aarhus, Randers og Østjylland

Nytårsmenu leveret til din dør i Aarhus og resten af Østjylland

Vil du hellere tilbringe årets sidste aften sammen med dem, du holder af i stedet for i køkkenet? Så få din nytårsmad ud af huset i Aarhus og Randers, og lad Familie Køkkenet stå for menuen. Nytår er årets største og sidste fest. Og den skal naturligvis stå på festlig stemning og samvær med sine nærmeste.

Det er derfor ærgerligt, hvis denne dyrebare tid skal bruges på forberedelse af mad. Overlad tjansen til os og få en lækker nytårsmenu, som sætter prikken over i’et på aftenens øvrige fornøjelser. Når du vælger en nytårsmenu fra Familie Køkkenet, kan du være sikker på, at du og dine gæster får velsmagende retter og gastronomiske madoplevelser. Lad os være med til at give jer en god afslutning på året og en god start på det nye.

Årets sidste dag fejres med manér

Nytårsaften skal i den grad fejres med manér, og så nytter det ikke noget, at I har kørt jer selv trætte med timevis af madlavning. Hos Familie Køkkenet er fleksibilitet en af vores nøgleord. Vi tager højde for dine specifikke ønsker, så vi kan sammensætte en menu, I vil nyde til fulde fem. Skal I være mange, kan I med fordel vælge en tapas-anretning eller buffet. På den måde er der også noget for hver en smag.

Nytårsmenu ud af huset – Få den bedste afslutning på året

Overlad besværet til os og få sammensat en velsmagende og kvalitetsrig menu fra Familie Køkkenet. Du får hos os en billig nytårsmenu leveret i Aarhus og omegn, som ikke er gået ned på hverken kvalitet, gode råvarer eller smag.

Som familieejet firma skinner vores kærlighed til mad og til hinanden igennem i vores menuer. Det er den vigtigste ingrediens, som vi bruger hver gang, vi laver mad. Vi går op i at bruge nøje udvalgte råvarer, som er gode og friske. Det er altså altid på disse præmisser, vores mad bliver lavet.

Klassiske danske favoritter til din nytårsaften 

Hos os kan du få alt fra klassiske og velkendte danske favoritter til velsmagende, moderne mad med inspiration fra de forskellige verdenshjørner. Vi har en fleksibel tilgang til vores menuer, da vores vigtigste formål er at have glade og tilfredse kunder. Derfor har I mulighed for at komme med specifikke ønsker, rettelser og andre kommentarer til menuen, så vi og I er sikre på, at I får lige præcis det, I havde tænkt jer.

Nogen foretrækker en oksemørbrad til nytår, hvor andre ønsker fisk. Nogen vil måske gerne have noget lækkert og velkendt, hvor andre gerne vil prøve noget nyt og eksotisk. Hos Familie Køkkenet kan I få begge dele eller en blanding.

Få mere tid med dine gæster nytårsaften

Kender I det, at hele nytårsdag går med at pynte op og lave mad? Lige pludselig er dagen væk, og du er udkørt. Madlavning er ikke sådan lige til – især hvis man går efter at lave en lækker nytårsmenu til mange gæster. Det er heller ikke bare dagstimerne, der tilbringes i køkkenet. Også om aftenen skal man rende frem og tilbage i køkkenet for at sætte de forskellige elementer af menuen over, anrette og forberede. Læn dig tilbage og nyd aftenen med dem du holder af og få leveret din nytårsmenu i Aarhus.

Det er altså ikke meget, du når at være nærværende med dine gæster i løbet af aftenen. Og de savner da sikkert også dig. Af den grund vælger flere og flere danskere at købe mad udefra til nytårsaften. På den måde skaber man altså en helt masse luft i aftenens program. Frem for at være fraværende meget af aftenen, kan du i stedet læne dig tilbage og hygge med dine kære gæster. Du kan altså nyde aftenen helt uden afbrydelser. For engangsskyld går du måske heller ikke glip af Dronning Margrethes nytårstale og de sjove samtaler over bordet. 

Levering af Nytårsmenu Aarhus, Randers og resten af Østjylland

Familie Køkkenet har base i Randers, men vi leverer til hele Østjylland, om du befinder dig i Aarhus, Skanderborg, Hedensted eller en helt fjerde østjysk by. Når vi leverer mad, er ordet stabil essentielt. Vores leveringstider er nemlig stabile, så du får maden på det tidspunkt, der er aftalt og forventet. Der er ikke noget værre end at få sin mad leveret for sent.

Vi ønsker jo ikke at stå tilbage med hangry kunder. Samtidig pakker vi maden forsvarligt og sikkert, så de fine anretninger stadig står snorlige på fade og i skåle. Derudover sørger vi for, at de varme retter komme direkte over i varmekasser, så de holder sig ovnvarme, helt indtil de bliver leveret og serveret hos jer. 

Tilmeld dig vores nyhedsmails

Få nyheder og tilbud på lækre retter i din indbakke.

  Nytårsbuffet og tapas: Velsmagende mad til mange gæster

  Bliver jeres Nytårsaften i år en stor en af slagsen? I har måske inviteret mange gæster, eller så er I i årenes løb blevet flere og flere. Det kan være en meget krævende tjans at forberede en nytårsmenu til mange gæster. Især hvis man ønsker en ekstra speciel, lækker og imponerende menu til årets sidste fest. Det kan dog være svært at opnå – i hvert fald hvis man ønsker at være tilstedeværende og veloplagt til fest om aftenen. Derfor vælger de fleste at få mad udefra nytårsaften. 

  Her kan I naturligvis vælge menuer, men der er også mulighed for at få buffet eller tapas i stedet. Disse typer anretninger egner sig ofte bedst til et stort antal mennesker. Det letter nemlig anretning og serveringstjansen, og samtidig kan I være sikre på, at der vil være noget til hver en smag. Når man er en stor mængde mennesker, vil der typisk være mange forskellige præferencer til mad iblandt flokken. Med tapas eller buffet er der større chance for, at menuen vil falde i god jord hos alle gæster. 

  En lækker buffet efter dine ønsker

  Derudover er der også noget mere socialt og uformelt over disse typer anretninger. Ved en buffet har man mulighed for at fylde op, når der lige skal klemmes noget mere ned i maven, og samtidig kan man stå og hyggesnakke med de forskellige gæster, når man er oppe og fylde mad.

  Desuden er der også mulighed for at mingle lidt med alle, da man med fordel kan sætte sig, hvor man har lyst. Tapas er indbegrebet af social dining. Her deler man retterne, og samvær er i fokus. Samtalerne flyver afsted, og ofte er tapas en samtalestarter, da de forskellige miniretter giver anledning til at diskutere og nyde varierede smagsoplevelser sammen. 

  Glem heller ikke natmad og snacks

  En succesfuld nytårsaften skulle gerne vare til langt ud på natten – i hvert fald som minimum så længe, at vi er vågne til, når klokken slår 12. Mange begår den fejl at glemme at tænke på natmad og snacks. Vi har så meget fokus på, at nytårsmenuen skal sidde lige i skabet, og så glemmer man helt, at sulten kan melde sig igen senere på aftenen eller natten. Derfor kan I med fordel også høre, hvad mulighederne er for natmad og snacks er hos os. Vi er som sagt meget fleksible og modtagelige overfor ønsker. 

  Få en succesfuld nytårsaften

  Der er mange elementer, der spiller en rolle, når man skal planlægge den perfekte nytårsfest. Derfor er der ikke noget at sige til, at der engang i mellem er noget, der glipper. Derfor vil vi gerne hjælpe jer med en lille tjekliste over de vigtigste praktiske anliggender ved nytårsaften.

  Tjekliste til nytårsaften:

  • Lækker nytårsmenu udefra: Vi tilbyder både buffet og 3-retters menu. 
  • Pynt huset op: Serpentiner, konfettirør, hatte, balloner, bannere og horn. Mange forbinder nytårsaften med guld, sølv og sort, men hvis I ønsker lidt farve, anbefaler vi også pink, lilla eller marineblå. 
  • Borddækning: Bordpynt og borddækning skal naturligvis hænge sammen med resten af pynten. I kan med fordel pynte bord med serpentiner, stjerner, glimmer og fine borddekorationer. Derudover skal der selvfølgelig være plads til bordbomber osv. 
  • Drikkevarer: Server velkomstdrink og hav godt med cocktails, vin, øl og champagne på lager. I kan selvfølgelig også aftale med gæster, at alt drikkelse udover velkomstdrink, vin til maden og champagne medbringes selv. 
  • Kransekage: Traditionen tro, spiser vi kransekage og skåler i champagne, når klokken har slået 12. Kransekage fås både som tårn og små brød. Disse kan nemt selv laves eller købes. 
  • Fyrværkeri: Det er selvfølgelig et must nytårsaften, især hvis man har børn. Nogle kan nøjes med at nyde det fyrværkeri, andre skyder af, mens andre ønsker at have en masse selv. 
  • Musik: Musik er ikke til at undvære nytårsaften. Sørg derfor gerne for at have et par gode, lange og festlige playlister klar. 
  • Snacks og natmad: Glem ikke at have snacks, såsom nødder, chips, kiks og lignende, indkøbt. Hvis I regner med fest og farver natten lang, så er det også vigtigt at have noget natmad klar til servering for de sultne gæster. 
  • Spil og lege: Det kan være rigtig sjovt og hyggeligt at have forberedt nogle sjove spil og lege, som giver anledning til gode grin og sjov stemning. 

  Kontakt os og hør mere om vores levering af Nytårsmenu

  Hvis I står tilbage med spørgsmål til vores Nytårsmenu, enten hvis I har særlige ønsker, noget i er i tvivl om eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at imødekomme alle jeres henvendelser og spørgsmål, store som små. 

  Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig nytårsaften.