Konfirmationsmenu i Aarhus, Randers og Østjylland

Konfirmationsmenu ud af huset

Når foråret banker på, og det lune vejr så småt pibler frem, betyder det også, at en stor begivenhed står for døren blandt unge mennesker. Det er selvfølgelig konfirmationen, det handler om. Det er en vigtig begivenhed i barnets liv. Det er en af livets helt store fester, som mange unge ser meget frem til. Menuen er en vigtig del af denne betydningsfulde dag og skal gerne sidde lige i skabet. Det er nemlig her, gæsterne samles, hyggesnakker og nyder hinandens selskab. Derfor er det vigtigt, at din konfirmationsmenu bidrager til den gode stemning til bords. 

Men en konfirmation kræver også meget planlægning. Du kan derfor roligt overlade tilberedning og levering af din konfirmationsmenu til Familie Køkkenet. Al vores mad er forberedt med kærlighed og store ekspertise. Det er to vigtige ingredienser i en konfirmationsmenu. Vi har forskellige lækre menuer at vælge mellem, og du har også mulighed for at sammensætte din buffet efter eget ønske. Det vigtigste for os er, at I bliver glade og tilfredse med maden. 

Tilberedning og levering af din konfirmationsmenu i Aarhus og Randers

Når forårsdagene nærmer sig, er det ikke kun de smukke forårsblomster og lysere dage, vi har i vente. Endnu en generation af unge mennesker venter spændt på dagen, hvor de træder ind i de voksnes rækker. Konfirmationen er den første store og mindeværdige fejring i et ungt menneskes liv.

Det skal naturligvis fejres med flot fest, glade gæster, lækker mad og ikke mindst en tilfreds ung konfirmand. Der er mange forventninger og ikke mindst planlægning forud for denne store dag. Øverst på din liste står der sikkert: mad konfirmation. Og det ansvar behøver I selvfølgelig ikke stå med helt selv. Det kan I med roligt sind overlade til Familie Køkkenet. Konfirmationen skal gerne være mindeværdig og festlig, og det er med dette udgangspunkt, vi sammensætter og tilbereder mad til konfirmation i Aarhus eller Randers. Om du søger på konfirmationsmenu, mad til konfirmation eller bare mad konfirmation er ligegyldig for os. Vi ved, hvad du mener!

Konfirmation er en af de største højtider

Samtidig glæder de kære konfirmander sig gevaldigt til konfirmationsfesten, hvor familie og venner samles for at fejre de unge mennesker. Et omdrejningspunkt for selve festen er naturligvis maden. Det er nemlig her alle gæster samles og nyder maden til bords. Og traditionen tro vil der undervejs typisk være festlige indslag med personlige taler og takkesange. Meget af dagen tilbringes altså til bords, hvorfor maden er så vigtig. Den skal nemlig give anledning til hyggelige samtaler og velbehag blandt gæster og ikke mindst dagens hovedperson. 

Konfirmanden har måske også et helt bestemt tema, som menuen skal passe ind i. Typisk skal alle dele af dagen fra menu til pynt og lokaler spille perfekt sammen, så der er en rød tråd gennem det hele, og alt går op i en højere enhed. Der er mange valg at træffe op til dagen, hvorfor de fleste vælger at få maden udefra. Det kan hurtigt blive uoverskueligt, hvis man skal planlægge, indkøbe og tilberede mad til et stort antal gæster. 

Konfirmationsmenu og buffet – noget for enhver smag

En konfirmationsmenu kan være både moderne, klassisk eller en skøn blanding.  Vores konfirmationsmenu er bygget op af forårsspæde råvarer, årstidens grønt, mørt kød og lækkert tilbehør. Du har selv mulighed for at sammensætte din menu, således den falder både i konfirmanden og gæsternes smag.  

Mange foretrækker efterhånden en buffet fremfor portionsanrettede menuer. Her får gæster og konfirmand nemlig mulighed for at vælge mellem flere forskellige velsmagende retter, og derved vil der helt sikker være noget for hver en smag. Samtidig bliver festen mere uformel og afslappet. Buffet giver nemlig anledning til hyggesnak på kryds og tværs, og gæsterne kan fylde tallerkenen op, når sulten melder sig igen. Dermed er du sikker på, at gæsterne sidder tilbage med mætte og glade maver. Og det er noget vi går højt op i! Der er høflig selvbetjening, og I behøver ikke ekstra serveringshjælp. Hermed er der også en post i budgettet, som I kan spare på og i stedet prioritere andre, måske vigtigere, ting. 

Sammensæt din egen konfirmationsbuffet – få lige hvad du ønsker

Vi ved, hvor meget maden har at sige for dagens succes. For mange er den faktisk ret afgørende. I denne sammenhæng er det også meget forskelligt, hvad folk foretrækker. Konfirmanden har måske en livret, som han eller hun ville elske at for serveret på den store dag. Samtidig ved I måske, at den blandede flok af gæster fra forskellige generationer foretrækker noget forskelligt.

Derfor har I mulighed for at få sammensat en konfirmationsmenu helt efter eget ønske. Hos Familie Køkkenet er fleksibilitet et nøgleord. Vi er yderst fleksible overfor vores kunders ønsker. Vi vil nemlig gerne have, at I får lige præcis den mad, I går og drømmer om. I har derfor mulighed for at sammensætte en menu eller buffet, som passer fuldstændig til jeres personlige behov og ønsker. I kan f.eks. vælge en blanding af klassiske danske retter med moderne tvist og populære verdensretter. 

Måske er der et udenlandsk køkken, konfirmanden er særligt glad for, eller så kan det være, at en klassisk dansk menu med eller uden moderne elementer er lige jer. Uanset hvilke retter I vælger, kan I være sikre på at få en menu af høj kvalitet og gode råvarer. Vi anvender årstidernes grønt og forårets skønneste råvarer. Samtidig kan I forvente mørt kød, lækkert tilbehør og velsmagende desserter. Vi tager udgangspunkt i dansk kvalitet, men vi har også stor erfaring i de udenlandske køkkener. Vores ekspertise er derfor bred og danner ligeledes rammerne for at forberede en menu, som er sammensat af lige præcis de retter, I ønsker. 

Tilmeld dig vores nyhedsmails

Få nyheder og tilbud på lækre retter i din indbakke.

  Mindsk planlægningen og vælg en sammensat konfirmationsmenu

  Konfirmationen er en af de vigtigste og største begivenheder i et ungt menneskes liv. Der er mange forventninger og forhåbninger for dagen. Det er her barnet træder ind i de voksnes rækker. Og det er jo en stor ting. Tiden forinden konfirmationen står på planlægning og forberedelse. Der er så mange ting at tage stilling til og mange gøremål, inden den store dag melder sin ankomst. Både for familie og konfirmanden selv.

  I skal både forberede gæsteliste, udsende invitationer, lave takketaler og -sange, forberede og finde pynt, købe konfirmationstøj, finde lokaler og så videre. Ja, der er nok at se til. Derfor vælger langt de fleste at aflaste noget af planlægningen ved at få mad udefra. 

  For at gøre det endnu lettere for jer selv, kan I vælge vores i forvejen sammensatte konfirmationsmenu. Her har vi sørget for at inkludere retter for hver en smag med en blanding af klassiske danske retter og moderne retter med nordisk tvist. F.eks. kan I som forret få den klassiske og velkendte rejecocktail og en moderne carpaccio på sprød salat. Dette gælder alle tre retter, hvor der kan vælges mellem noget forskelligt. Dermed kan I være sikre på, at alle gæster går hjem med mætte og fornøjede maver. 

  Levering af konfirmationsmenu til Aarhus, Randers og hele Østjylland

  Familie Køkkenet er en lille familieejet diner transportable baseret i det østjyske Randers. Vi leverer til Aarhus og resten af Østjyllands byer, store som små. Vores buffet er anrettet pænt i skåle og på fade, så de er klar til at blive serveret, når de ankommer. Vi har en stabil leveringstid, så ingen skal gå og vente på maden. Punktlighed er vigtig for os.

  Vi ved, hvor frustrerende det kan være, hvis man skal gå og vente på maden og se de utålmodige ansigter hos gæster og konfirmand. Derfor går vi højt op i at være stabile i vores leveringstider, uanset hvilken anledning vores mad ud af huset er bestilt til. Samtidig pakker vi maden forsvarligt og sikkert, så den fine anretning stadig vil stå skarpt ved levering. Ligeledes pakker vi de varme retter i varmebokse, så de er som taget ud af ovnen, når de ankommer hos jer, uanset hvor I Østjylland I befinder jer, om det er Odder, Grenaa, Silkeborg eller en fjerde by. 

  Lav en flot og stilfuld borddækning til konfirmation

  Borddækning og pynt er næsten lige så vigtig som maden i sig selv, når vi snakker konfirmation. Det skal nemlig skabe den rette stemning, falde i konfirmandens personlige smag og passe sammen med maden, der bliver serveret. Dog er det ikke altid en nem sag at finde frem til den bedste borddækning. Derfor vil vi gerne give nogle gode råd og inspiration til at dække et flot bord, som passer til de andre elementer af den festlige dag, herunder konfirmationsmenuen. 

  Skal konfirmationsmenuen eller buffeten være nordisk og moderne? Så kan I med fordel lade jer inspirere af det nordiske udtryk med moderne, rå og rene linjer. Her er neddæmpede og neutrale farver at foretrække. F.eks. kan I lave en farvekombination af beige, støvet grøn og grålige nuancer, som giver et roligt og moderne look. Hvis I vil gå all-in på det nordiske, kan I overveje at tilføje borddekorationer af gran, levende lys, kogler, bark og eukalyptus. 

  Er buffeten mere farverig og festlig? Jamen så kan borddækningen da bare følge trop. Har konfirmanden nogle yndlingsfarver? Så gør brug af dem. Selvfølgelig skal farverne spille godt sammen, så det ikke bliver rodet. Gør gerne noget ud af buketterne med en blanding af farverige blomster. I kan med fordel købe evighedsbuketter og tørrede blomster, som ofte fås i flotte stærke farver, som stadig giver et afdæmpet udtryk. 

  Hvis menuen tager udgangspunkt i de klassiske danske retter, så er det danske flag et must til borddækningen. 

  Kontakt Familie Køkkenet og hør mere om mad til konfirmation

  Vil I gerne høre mere om mulighederne for konfirmationsmenu og buffet, eller ønsker I et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os på tlf.: 50 25 03 15. Vi står klar til at hjælpe med hvad end, I måtte sidde inde med af spørgsmål.