Julefrokost ud af huset
Aarhus og Østjylland

Julefrokost i Aarhus og Østjylland

Julen varer lige til påske, som der synges i ”Nu det’ jul igen”. Det er i hvert fald sandt, når det kommer til julefrokoster, som kan ligge langt inde i det nye år. Det er en traditionsrig og velsmagende undskyldning for at bruge nogle gode timer sammen med kollegaer, familie eller venner. Her i Familie Køkkenet værner vi om traditionerne. Både når vi laver godt gammeldags smørrebrød, og også når vi sammensætter vores julefrokost ud af huset. 

Vi kan levere en lækker og traditionel dansk julefrokostmenu i hele julefrokostsæsonen. Så slipper I selv for sliddet i køkkenet og kan i stedet nyde en hyggelig eftermiddag eller aften sammen. 

Vi har sammensat flere menuer, så I kan vælge både den menu og den pris, som tiltaler jer. Fælles for alle vores menuer er dog den samme høje kvalitet, som kendetegner alt, vi laver. 

Julefrokost – en hyggelig dansk tradition

De fleste højtider er fyldt med traditioner. Nogle er kulturelle, mens andre varierer fra familie til familie. Traditioner fylder især meget omkring jul, som er en favorithøjtid blandt mange. Julefrokosten er efterhånden blevet en fast del af den danske jul. 

Ligesom julen er den danske julefrokost fyldt med sin egne hyggelige og velsmagende traditioner. Faktisk har hele den skandinaviske befolkning tradition for at mødes med deres yndlingsmennesker omkring jul for at lyse de mørke måneder op med et lækkert måltid i godt selskab. Hvert land har dog deres egne traditioner, når det kommer til hvilken mad, der kommer på bordet. Mad og hygge går ofte hånd i hånd her i landet. Når vi rigtig skal slå os løs i uformelle rammer, så skal der også noget lækkert på bordet – både mad og drikke. 

Lad os stå for julemenuen 

Julefrokostmenuen byder derfor ofte på både kolde og lune retter, og dertil hører naturligvis øl og snaps. De fleste ser derfor vældig frem til de diverse overdådige frokostborde. Det er nemlig ofte alle vores yndlingsretter, der finder deres vej til julefrokostbordet. Nogle af dem kender vi fra juleaften, mens andre er hentet fra andre kendte frokostborde.

Sild er en evergreen til både jul og nytår, og mange serverer også juleaftens risalamande. Derfor har alle menuerne fra Familie Køkkenet, uanset pris, naturligvis også lidt af hvert, så maden lægger en god bund for julehyggen. I får både velkendte kolde retter, lune favoritter og en lækker dessert. 

Julefrokost med familie, venner eller kollegaer

Mens julen er en familiefest, kan frokosten holdes med både familie, venner og firma. Julefrokostsæsonen kan derfor være lang, fordi der skal koordineres med mange, og man står sjældent med kun én invitation. Julen er nemlig en rigtig hyggemåned, og der er som regel mange, vi gerne tilbringe vores tid sammen med. Det gør vi med julefrokoster. Det er både en god anledning til at se de dele af familien, man ikke skal fejre juleaften med. Det giver mulighed for at få sagt glædelig jul til sine venner. Og så er der de stigende populære firmajulefrokoster, hvor kollegaer og chefer sætter hierarkiet til side og lærer hinanden under mindre formelle rammer. 

Uanset om det er familie, venner eller firma, skal I have noget at spise. For som med de fleste højtider i verden, er maden en uundværlig gæst ved frokostbordet. Hos Familie Køkkenet er vi passioneret omkring god og traditionel mad, og derfor leverer vi julefrokoster ud af huset, der har alle de retter, I kender fra den klassiske julefrokost. Vi ved nemlig, at der er vigtigt med god gammeldags mad, når julen skal fejres. 

Find den helt rette menu til din julefrokost

Den her julebegivenhed har mange faste elementer, og især maden er vigtig for mange. Det er set før, at den forkerte menu er endt med at skabe skuffelse blandt gæster, fordi vi alle har nogle særlige forventninger, når invitationen siger julefrokost. Der er bare nogle retter, der skal være til stede, og de skal helst være præcis, som vi kender dem. Sandheden er jo nok, at vi alle synes, at mors frikadeller er de bedste. 

Vi kan ikke love, at de er ligesom mor laver dem, men vi ved, at der er nogle helt særlige forventninger til retterne på julebordet. I vores køkken bestræber vi os derfor på at skabe retter, der passer ind i de flestes forestilling om den perfekte julefrokost menu. Der, hvor vi skiller os ud, er derfor ikke på maden; det er i stedet på kvaliteten. Vi lægger nemlig hele hjertet i at lave velsmagende mad med gode råvarer. 

Det er vores bedste grund til, at I skal vælge os til at stå for leveringen af jeres julefrokost. Vi sørger nemlig for, at det ikke er til at sætte en finger på maden, hverken i kvalitet eller smag. Det er også både nemt at bestille, få leveret og vi afhenter endda igen, hvis I ønsker det. 

Tilmeld dig vores nyhedsmails

Få nyheder og tilbud på lækre retter i din indbakke.

  Få julefrokost ud af huset, og slip for opvasken

  Lige så hyggelig juletiden er, lige så stressende kan den også være. Der skal købes gaver, pyntes op, laves konfekt og forberedes til juleaften. Mange skal også til julefrokost og måske endda holde den selv. Og al den gode mad skal jo komme et sted fra. Men hvem siger, at julen behøver at være stressende? Vi kan i hvert fald tage noget af byrden. Vi foreslår, at I koncentrerer jer om hinandens gode selskab og lader os klare både maden. Vi tager også opvasken!

  Vi går op i at lave kvalitetsmad, der er lige så velkendt og lækker, som mormor lavede den. Derfor kan I trygt bestille jeres julefrokost hos os. Vi lover nemlig, at det er julemad, som I kender det med alle de velkendte favoritter. Vi har flere forskellige menuer at vælge imellem, så I selv er med til at bestemmer, hvad der skal være på det julede frokostbord. 

  Hvis I vil have det, leverer vi maden lige til døren, og vi kommer og henter fade dagen efter, så I ikke står med den trælse opvask. I skal bare invitere jeres yndlingsmennesker, dække bordet og så sørger vi for, at det bliver fyldt med lækkerier. 

  Altid en serveringklar julefrokost i Aarhus, Randers og Østjylland

  Vi er baseret i Randers og leverer i hele Østjylland. Så uanset om det er firma, familie eller venner, som skal nyde en hyggelig aften i hinandens selskab, så leverer vi gerne maden. Og vi gør det, når I har brug for det. Det er nemlig ikke alle, der lige når at holde julefrokost inden jul. 

  Julefrokost ligger typisk i december, i dagene op til jul, men efterhånden kan den ligge i alt fra november til marts. Folk vil bare gerne have en god undskyldning for en hyggelig aften sammen med god mad og endnu bedre mennesker. Det kan vi godt forstå. Det er dejligt med undskyldninger for at nyde et lækkert måltid sammen med gode mennesker, men det er ikke altid, at der er tid op til jul. Så er det bare om at lægge den på den anden side. Julen varer jo som sagt helt til påske, så har I brug for levering af julefrokost i marts, så gør vi også det.

  Julefrokost menu – find jeres yndlings

  Er I i fuld gang med at planlægge årets julefrokost? Hvis I vil have jeres julefrokost menu leveret ud af huset, så har vi helt sikkert noget, der tiltaler jer. Om det er firmafest eller familiehygge, så skal maden både være lækker og let at lave. Hvis I vælger levering fra os, så få I et julebord med alle de klassiske retter, helt uden at I selv skal løfte en finger. Vi har flere menuer at vælge imellem, så der er noget for enhver smag og pengepung.  

  Julemenu 1

  Den her menu er til jer, der ønsker en velsmagende julefrokost ud af huset, hvor intet mangler og til en overkommelig pris. Prisen på den her julemenu er 100 kr. pr. kuvert. 

  Det får I: 

  • Hvide sild med rødløg og dertil karrysalat
  • Æg med mayonnaise, rejer, citron og karse.
  • Paneret fiskefilet med remulade og citron
  • Frikadeller med rødkål og surt
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Risalamande med kirsebærsovs 
  • Friskbagt rugbrød med smør

  Julemenu 2

  Den her menu er til jer, der anser kamstegen for at være det madmæssige højdepunkt og som ærligtalt ikke synes, at der kan kaldes en julefrokost uden grønlangkål. Begge dele og endnu mere, får I med den her julefrokost menu, som koster 150 kr. pr. kuvert. 

  Det får i: 

  • Hvide sild med rødløg, kapers og hertil karrysalat
  • Paneret fiskefilet med remulade og citron
  • Hønsesalat med sprød bacon
  • Æg med mayonnaise, rejer, citron og karse
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Kamsteg med svær og rødkål
  • Glaseret skinke med grønlangkål
  • Risalamande med kirsebærsovs
  • Friskbagt brød og smør

  Julemenu 3 

  Her har vi rigtigt smurt ærmerne op og givet den en ekstra skalle, da julemenuen skulle udtænkes. I skal derfor vælge den her menu, hvis I rigtig vil imponere jeres gæster med et overflødighedshorn af delikatesser. Med en kuvertpris på 190 kr. er denne menu dog stadig i en prisklasse, som de fleste kan være med på. 

  Det får i: 

  • Kryddersild med tilbehør
  • Hvide sild med løg, kapers, hertil karrysalat
  • Paneret fiskefilet med remulade og citron
  • Roastbeef med remulade, peberrod, og ristet løg
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Frikadeller med surt
  • Mørbrad ala creme
  • Glaseret skinke med grønlangkål
  • Kamsteg med rødkål
  • Oste med druer
  • Friskbagt rugbrød og franskbrød samt kiks. 

  Levering af firmajulefrokost i Aarhus og Randers

  Vis dine medarbejdere, at du påskønner deres hårde arbejde med en aften, hvor intet mangler. Her er en god julefrokost et sikkert hit. 

  Det er blevet meget populært med julefrokoster på arbejdet. Både små og store virksomheder inviterer gerne deres medarbejdere til en uformel aften med god mad og godt selskab, hvor chefer kan lære deres medarbejdere bedre at kende over en omgang kryddersild.

  Julefrokost med firmaet er en fantastisk måde at være social med sine kollegaer i en mere afslappet sammenhæng. Engang var julefrokoster med arbejdet blot en hurtig sjus med chefen, måske lidt kransekage, og så ellers hjem til familien. Det var formelt og opretholdt barrieren mellem chef og medarbejder. I dag bliver den barriere ofte sat til side, når virksomheden inviterer til julefrokost. 

  Slut med en hurtig skål og en stykke kage til hjemturen. Nu mødes chefer, mellemledere og ansatte på lige fod rundt om frokostbordet til en hyggelig afslutning på året – eller begyndelse, hvis I hører til dem, der ikke lige nåede det inden jul. Julefrokost er derfor noget, som mange virksomheder ser frem mod som en vigtig social begivenhed.

  Inviter på et festmåltid

  Det skal selvfølgelig være noget godt til ganen ved sådan en begivenhed. Her mener vi selvfølgelig sild, leverpostej og risalamande, fordi mens snaps er en smagssag er der ikke meget, vores danske ganer ser mere frem til end julefrostens festmåltid. 

  Et festmåltid er netop, hvad julefrokosten er blevet. Især når det er med firmaet. For samtidig med at det skaber gode rammer for at være social med sine kollegaer, er det også en mulighed for en chef at takke sine medarbejdere for det gode samarbejde i løbet af året. Der er altså intet, der siger tak som sild, kamsteg og frikadeller i overflod. Du behøver ikke selv gå i køkkenet for at give dine medarbejdere et overdådigt julefrokostbord. Vi hos Familie Køkkenet leverer til firmajulefrokoster i hele Østjylland, så uanset om I befinder jer i Randers eller Aarhus, kan I få en menu fra os. 

  Skab hygge med en perfekte julefrokost menu

  Maden er altså en vigtig del af julefrokosten. Det hedder jo også julefrokost, og det er der jo en grund til. Maden er en del af hyggen, og derfor skal den også være i orden. Det garanterer vi, at den er, hvis I lader os stå for cateringen. 

  Som et cateringfirma, der holder af traditionel mad, er julefrokosten en kilde til stor begejstring hos os. Når vi skal planlægge menuerne, kan vi rigtig få lov til at dykke ned de danske retter. Vi laver dem uden dikkedarer eller anderledes twists. Det bare god gammeldags mad, som vi kender det. Lavet i den bedste udgave, som gode råvarer og masser af madkærlighed kan frembringe.