Catering i Aarhus og Randers

Catering til Selskaber

Står du overfor din næste store fest eller mangler du catering til din firma frokostordning, så er du kommet til det rette sted. Vi, ved Familie køkkenet, er et catering firma, som du kan stole på. 

Vi leverer altid lækker mad af en høj kvalitet til både store og små selskaber. Vi leverer desuden mad ud af huset og diner transportable til hele Østjylland. Vores mad både ser indbydende ud og smager rigtig godt. Vi har over 10 års erfaring med catering og derfor kan du trygt overlade maden til os, så du kan koncentrere dig om resten af festen og dine gæster eller dine medarbejdere, hvis det er mad til frokostordningen.

Levering til selskaber i Aarhus 

Da vi holder til i Randers, så har vi let adgang til at levere catering og diner transportable til hele Østjylland. Vi har flere kunder i og rundt om i Aarhus, hvorfor vi let kan levere hertil. Det gælder både frokostordninger ved små som såvel store virksomheder. Stabilitet er et af vores nøgleord. Det gælder både ved levering til tiden samt stabilitet i forhold til at maden altid er som den skal være. Det ligger os meget på sinde, at vores kunder kan regne med, at maden er der til tiden og at den er korrekt. Desuden er vi meget lydhør overfor vore kunder, hvis der skulle være nogen krav, ændringer eller lignende.

Vores køkken ligger som sagt i Randers, og derfra bringer vi jeres mad ud. Vi har professionelle forhold samt varmekasser og lignende, så jeres mad altid er i den rette temperatur, når I skal have den. Vi har som sagt mange års erfaring med at tilberede og lave mad, som egner sig godt til catering, så vi er sikre på, at resultatet bliver godt – hver gang.

Lækker catering til både store og små selskaber i Aarhus og Randers

Uanset om det er din første store fest eller om du er vant til at holde fest for mange mennesker, så ved du også, at noget af det vigtigste er manden. Det er både tidskrævende og svært at stå for at lave maden selv, uanset om det er til et stort eller et mindre selskab. Derfor vælger mange at lade andre stå for den del. Vi laver selv al mad fra bunden og leverer det i Aarhus, Randers og hele Østjylland. Vi har en årelang erfaring, og du kan derfor stole trygt på, at vi laver mad, som du og dine gæster vil blive meget tilfredse med. På den måde kan du koncentrere dig om at hygge om dine gæster.

Omdrejningspunktet for vores catering og diner transportable er god, moderne og traditionel mad, som falder i alles smag. Særligt specialiserer vi os indenfor dansk smørrebrød. Du kan både vælge smørrebrød til din næste fest, til din frokostordning og til en større eller mindre sammenkomst, hvor maden skal være i højsædet. Udover både almindeligt og luksus smørrebrød, så har vi også en et stort udvalg af andre fristende og lækre retter:

Catering til fest og festlige lejligheder

Mangler I mad til jeres næste fest, så kan I roligt benytte jer af vores cateringfirma. Vi har flere forskellige slags selskabsmenuer, menuer til bestemte anledninger og generelt alt mad til en festlig lejlighed. Om I er mange eller få så lad os stå for maden. Vi tilbereder et stort udvalg af forskellige retter, og der er med garanti også noget som du og dine gæster kan lide. Om det er til en konfirmation, en barnedåb eller noget helt tredje, så kan vi stå for maden. Blandt andet laver vi følgende retter og menuer:

Hjemmelavet mad med gode råvarer

Alle vores retter og menuer består af gode råvarer. Vi laver alt mad selv og lægger både tid og kærlighed i hver eneste menu. Vi har et stort ønske om, at vores kunder skal gå mætte og glade fra hver en fest, hvor vi har leveret maden. Derfor er der både nok af den, så alle kan blive mætte, og den er lavet med kærlighed, som alle forhåbentlig også kan smage, når de sætter tænderne i den. 

Når I har besluttet hvilken menu, der skal serveres til jeres fest, så kontakter I os bare, og så finder vi ud af hvordan vi løser det sammen. Har I specielle ønsker, så imødekommer vi også gerne dem. Generelt så har vi et bredt udvalg, der er derfor noget for enhver smag.

Tilmeld dig vores nyhedsmails

Få nyheder og tilbud på lækre retter i din indbakke.

  Levering af mad til frokostordninger i Aarhus og Randers

  Halter jeres nuværende frokostordning, så kan vi sikre glade medarbejdere, ved at levere god, lækker og varieret mad fra Familie Køkkenet. Vi leverer både til små og store virksomheder og vi leverer i hele Østjylland. Vi sætter en stor ære i at levere lækker og frisklavet mad til jeres medarbejdere hver eneste dag. Vi står tidligt op for at lave mad til jer, så I kan koncentrere jer om jeres arbejde. En god og varieret frokost kan være svær at lave, hvis man selv skal lave en madpakke hver dag. Endnu sværere bliver det, hvis I i virksomheden selv skal stå for at lave frokost uden at have den fornødne viden eller tid til at lave det. Overlad det derfor trygt til os, og få overskud til andre gøremål.

  Vores frokostordninger er hurtigt blevet populære, da der er noget for enhver smag. Vi leverer både varme retter og tilbehør, salater og rugbrød med pålæg. Det passer de fleste rigtig godt, at der er både et lettere og et lidt mere tungt måltid at vælge imellem til frokost. Dermed kan alle medarbejdere tanke op og gøre klar til resten af dagen, når frokosten er spist. Hver dag får vores kunder noget nyt og spændende mad og menuen sendes en uge forinden. Dermed kan alle på arbejdspladsen gå og glæde sig til morgendagens menu. 

  Besøg også vores fysiske køkken i Randers

  Selvom vi primært bringer mad ud af huset og leverer diner transportable, så kan man også komme ind forbi vores fysiske køkken og butik i Randers, hvis man vil have enten en omgang mad som takeaway eller spise i butikken. Vores butik er ikke så stor, til gengæld er den meget hyggelig. Der er en række siddepladser ved vinduet, så man kan holde øje med trafikken udenfor, imens man nyder et stykke smørrebrød, en sandwich eller måske dagens ret. 

  Her kan du også komme forbi hvis du har nogle spørgsmål vedrørende mad til catering eller lignende. I vores lille butik sælger vi dagens ret, sandwiches og smørrebrød. Skal du bruge smørrebrød til flere og vil du være sikker på ikke at gå tomhændet derfra, så bestil hvad du skal bruge, og det står klar til dig, når du henter det på dagen. 

  Catering til alle slags fester – store som små

  Vi leverer mad til alle begivenheder og alle slags fester, store som små. Ingen fester er for små og ingen for store. Uanset om det drejer sig om barnedåb, navngivning, konfirmation, non-firmation, bryllupper, jubilæer eller andre festlige lejligheder, så kan vi lave og levere maden til jer. Det er vigtigt, at I får lige præcis den mad, som I ønsker at jeres gæster skal forkæles med, og derfor kan vi sammensætte en menu, som passer jer. En fest er en stor ting, og derfor skal maden også bare være i top. Når I har bestilt maden hos os, så leverer vi til tiden og I bliver sat ind i hvordan I skal håndtere maden, når den er fremme, hvis den f.eks. skal lunes eller lignende. 

  Det kan også være, at I blot mangler mad til en komsammen med venner. Det skal ikke være for højtideligt eller for formelt, og derfor vælger en tapas menu. Denne form for menu er blevet særlig populær de seneste år. Vi holder selv meget af den form for mad, da den skaber hygge og god stemning. De små fine retter med de mange smagsindtryk efterlader følelsen af at der er gjort noget særligt ud af maden. Skal du afholde en reception eller lignende, så er en tapasmenu også rigtig god. Mængden af mad er ikke for stor, og gæsterne kan gå rundt og small-talke med en lille bid mad i hånden. 

   

  Vi tænker desuden også på madspild

  Vi forsøger konstant at være i en god i dialog med vores faste kunder. De af vores kunder, der benytter sig af vores frokostordning, snakker vi ofte med for at afstemme forventninger. Tilbagemeldingerne fra vores kunder er alfa og omega for, at vi kan blive ved med at levere det, som vores kunder vil have. Det drejer sig naturligvis om udvalget, smagene, men også mængden af mad tager vi meget seriøst. For os er det lige skidt om der er for lidt mad eller alt for meget. Vi vil gerne være med til at sikre at vores madspild er så lille så muligt. Derfor er vi også en del af To good to go fællesskabet, hvor kunder kan købe det overskydende mad ved lukketid. På den måde så undgår vi, at vi skal smide alt for meget mad ud i tilfælde af, at vi har produceret for meget. 

  På den måde sparer vi miljøet for en utilsigtede overproduktion og vores kunder har mulighed for at smage enten velkendte retter eller helt nye som frister til en meget billig pris.

  Hvem er vi i Familie Køkkenet?

  Det er ikke for sjov, at vi hedder Familie Køkkenet. Vi er nemlig en familie, der består af Rasmus Nørgaard Kylling, kusine Bettina Nørgaard Kylling og hendes mand Morten Olsen. Det er hovedsageligt Morten Olsen, der står bag kødgryderne og han har over 10 års erfaring med fra et storkøkken, hvor han dagligt leverede mad ud af huset til mellem 500-800 kuverter.

  Sammen er vi fælles om alle arbejdsopgaver. Bettina hjælper også ofte i køkkenet med at lave sandwiches, som hun også tidligere gjorde det, da de arbejdede sammen i et andet storkøkken. Det er en gammel drøm, der er gået i opfyldelse, og da lokalerne med det store køkken og butikken pludselig stod fri i Randers, så blev vi nødt til at slå til. Det er der nu kommet Familie Køkkenet ud af. Vi arbejder hårdt på at servicere alle deres kunder hver dag, både dem der komme i den fysiske butik, og naturligvis også dem de benytter sig af diner transportable og catering.

  Kontakt Familie Køkkenet og få et uforpligtende tilbud

  Overvejer du om vi skal lave og levere maden til jeres næste fest eller til jeres firma frokostordning, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil med glæde høre hvor mange I bliver til festen, hvilket tema der er eller hvad I har i tankene. I får kvalitet og stabilitet når I benytter jer af vores cateringfirma.

  Vi er troværdige og I kan stole på, at vi altid leverer lækker mad til tiden. Nå vi står for maden til jeres fest, så skal I ikke selv stå i køkkenet hele dagen. Det er let at servere og håndtere for jer, og I får et minimum af arbejde ud af det. Så lad i stedet den festlige dag bestå af glade gæster og god stemning frem for madlavning og mad.