Buffet ud af huset til din næste fest

Har du en festlig begivenhed i sigte og mangler lækker mad til dine gæster? Så kan du med fordel vælge en velsmagende og spændende buffet ud af huset fra Familie Køkkenet. Om end du holder fødselsdag, reception, studenterfest, barnedåb eller et andet festligt arrangement, så er en buffet oplagt. Her får du nemlig mulighed for at få et varieret, spændende og lækkert udvalg af skønne retter. Dermed sikrer I også, at der er noget for hver en smag. I kan vælge mellem flere forskellige slags, heriblandt:

 • Frokostbuffet
 • Fest buffet
 • Kold buffet 
 • Grill buffet

I er også altid velkomne til at kontakte os, hvis I har nogle specifikke ønsker. Det gælder også, hvis I ønsker råd til, hvilken mad der passer bedst til jeres arrangement og antal af gæster. Vi vil gerne imødekomme henvendelse, da vores vigtigste mission er glade og tilfredse kunder. 

Velsmagende buffet til fest, fødselsdag og fejringer

Til enhver fest, stor som lille, er mad et must. Og det skal selvfølgelig helst være lækker og velsmagende mad, som falder i god jord hos alle gæster. Men det kan også være energikrævende og besværligt at stå for både planlægning, indkøb og tilberedelse af mad til mange mennesker. Derfor overlader de fleste maden til professionelle.

Vi vil med glæde stå for at lave maden til jeres begivenhed. Der er noget fint og formelt over portionsanrettede selskabsmenuer, men nogle gange egner buffeter sig bare bedre, både til begivenhed, lokation og anledning. Ønsker I en hyggelig og casual stemning blandt gæsterne og mad til enhver smag? Så anbefaler vi en buffet ud af huset. 

Med en buffet er mulighederne mange. Et stort antal gæster betyder sandsynligvis også et stort antal præferencer og smagsløg, der skal tilfredsstilles. Derfor er en buffet en rigtig god idé, hvis I vil servere noget, der falder i god jord hos alle. Måske er der nogen på gæstelisten, som foretrækker de klassiske danske retter, hvorimod andre hellere vil smage nye, eksotiske retter. Ligeledes kan der være dem, der ønsker muligheden for at få begge dele. Det kan nemt lade sig gøre med buffet. 

Sammensæt menuen som i ønsker

Ligeledes kan I vælge mellem forskellige slags og komme med jeres egne ønsker og præferencer. Vi er altså meget fleksible, da vi går op I, at vores kunder får lige præcis det, de havde håbet på. 

Samtidig kan det være forskelligt fra hver slags anledning, hvilke af de forskellige buffeter vil egne sig bedst. Man kan typisk vælge mellem følgende slags: Fest buffet, Kold buffet, Frokost buffet og Grill buffet. Normalvis vil man f.eks. ikke få en grill buffet i vintermåneden eller frokost buffet til aften. 

I får nedenfor vores forslag til, hvilken slags der passer bedst til forskellige begivenheder og fester. 

Grill buffet til solrig sommerfest

Har I noget, der skal fejres i løbet af sommertidens skønne måneder? Så er en grill buffet ud af huset helt oplagt. Der er ikke noget som lækker grillmad og friske sæsonvarer, der smager af mere sommer. Grillmad til sommerfesten giver en dejlig sommerlig stemning, og så smager det bare godt. Så snart solen begynder at titte frem, dagene bliver længere og vejret bliver varmere, står de fleste danskere klar med grillen.

Det er blevet en del af den danske madkultur at grille, så meget vi kan, når vejret endelig er til det. Derfor skal der selvfølgelig også serveres grill buffet til din sommerfest. Om det er fødselsdag, studenterfest, svendegilde eller Sankt Hans, så er det helt velegnet. Her kan I få et dejligt udvalg af lækkert grillet og mørt kød, velsmagende tilbehør og friske salater af sæsonens sommervarer. 

Tilmeld dig vores nyhedsmails

Få nyheder og gode tilbud på retter i din indbakke!

  Kold buffet og frokost buffet: til de festlige dagsarrangementer

  Har du en festlig begivenhed i vente, som skal foregå i dagstimerne? Så vil vi anbefale en kold buffet eller frokost buffet. Som navnet så fint antyder, får du i en kold buffet et lækkert udvalg af kolde retter, herunder salater, fjerkræ, fisk, brød og smørelse mv. En frokost buffet ud af huset indeholder typisk en blanding af kolde og lune retter, som egner sig til dagsarrangementer. Med det sagt må I selvfølgelig gerne spise det om aftenen. Dog foretrækker de fleste at få serveret aftensmåltider og varme retter til arrangementer, som foregår i aftentimerne. 

  Kold buffet og frokost buffet egner sig godt til arrangementer såsom: 

  • Fødselsdag 
  • Barnedåb
  • Reception
  • Jubilæum
  • Herrefrokost og damefrokost
  • Åbent hus

  Især arrangementer såsom åbent hus og reception egner sig godt til kolde retter, da man typisk kan forvente, at gæster dukker op i forskellige tidsrum. Derfor er der ikke noget ved at servere mad, som kun holder sig varme i kort tid.

  Fest buffet til fest og farver i aftentimerne

  Aftenfester kan være mange ting. Både fødselsdag, studenterfæst, jubilæum, sommerfest, firmafester osv. Fælles er, at man typisk foretrækker en blanding af kolde og varme retter, såsom mørt kød, årstidens salater og grønt, lækkert tilbehør mv. 

  Ligegyldigt hvad, er maden vigtig. Vi kan ikke komme udenom, at den for mange har en afgørende faktor i arrangementets succes. De fleste husker god mad, og mange husker desværre også dårlig mad. Derfor kan I være sikre på, at I vil få et lækkert udvalg af retter med vores Fest Buffet ud af huset, som er med til at gøre aftenen succesfuld og mindeværdig. Vi går højt op i kvalitet, gode råvarer, spændende smagsoplevelser og ikke mindst glade kunder. 

  Gør planlægning af fest nemmere med en buffet ud af huset

  Det er ikke så ligetil at planlægge en stor fest. Der er så mange aspekter, som skal forberedes. Både gæsteliste, invitationer, pynt, sjove indslag og ikke mindst mad og drikke. Sidstnævnte er altid en af de sværeste gøremål. Der skal nemlig nøje planlægges, hvad menuen skal stå på, hvor meget der skal købes ind og hvornår det skal laves. Det er altid besværligt at regne ud, hvor meget mad, der skal til for at mætte alle gæster. Derfor kan det næsten være et helt regnestykke, som kan være kompliceret at løse. Det er både tids- og energikrævende. 

  Af den grund vælger langt de fleste at alliere sig med et professionelt catering firma. Hos Familie Køkkenet vil vi hellere end gerne aflaste jeres planlægning ved at tage ansvar for madposten. Så slipper I for al den besværlige planlægning og tidskrævende forberedelse og kan i stedet koncentrere jer om andre praktiske gøremål forud for festen. 

  Vi tilpasser mængden efter antal gæster eller kuverter, så vi både sikrer, at alle bliver mætte og vi undgår madspild. Vi går nemlig op i bæredygtighed og vil gerne mindske madspild i vores køkken. Men bare rolig, det betyder skam ikke, at vi er fedtede med mængden af mad. Vi skal nok sørge for, at ingen gæster går sultne hjem. Ja, faktisk foretrækker vi propmætte gæster. Så ved vi, at maden har været en succes. Og det gør os selvfølgelig glade. 

  Levering af buffet til Aarhus, Randers og resten af Østjylland

  Vi er et østjysk catering firma og diner transportable med rødder i Randers. Det er her vi står i vores køkken og tilbereder lækre buffeter og menuer til vores kunder, som hurtigt bliver kørt ud og leveret. Vi leverer til alle østjyske byer. I kan være sikre på at modtage retter, hvor den fine anretning er bevaret, og de varmeretter er brandvarme. Vi pakker nemlig vores retter med omhu, så de står stabilt under kørslen, og vores varme retter er pakket i varmekasser, så de er som taget ud af ovnen og klar til servering, når de ankommer hos jer. Samtidig går vi op i at være stabile i vores leveringstider. Vi kommer på det tidspunkt, vi har aftalt, så I ikke skal stå og vente på maden og have utålmodige og sultne gæster. Det er der ingen, der ønsker! Hverken os eller jer. 

  Alle vores retter er pænt anrettet i skåle og fade, så de er klar til servering. Det eneste I skal gøre er at fjerne filmen, og så er det ellers bare med at tage for jer. 

  Buffet ud af huset – Fra klassisk dansk til eksotiske verdensretter

  Hos Familie Køkkenet er det ikke nogen hemmelighed, at vi er meget glade for mad. Derfor er vores kærlighed til mad gennem mange år vokset til en bred omfavnelse af verdenshjørnernes forskellige køkkener. Du kan derfor vælge mellem alt fra klassisk smørrebrød og nordiske elementer til Mellemøstens eksotiske retter og sydens velsmagende madlavning. Vi danskere har efterhånden taget mange udenlandske retter til os og har gjort dem til en fast bestanddel i den danske madkultur. 

  De fleste danskere er glade for at eksperimentere i køkkenet og bruge ingredienser fra alle verdenshjørner. Og det samme er vi. Med vores mangeårige erfaring og ekspertise i storkøkken sammensætter vi de mest populære retter både fra indenlandske og udenlandske egne. Vores brede tilgang og kærlighed til mad gør også, at du selv kan vælge den buffet, du ønsker, uanset om du er til det ene, det andet eller en blanding. Du har som sagt meget at sige, når du vælger en mad hos os. Vi vil så vidt muligt imødekomme dine ønsker, så du får præcis den mad, du havde i tankerne. 

  Fordele ved buffet ud af huset

  Der er mange fordele ved at vælge en buffet, når man skal servere mad for mange gæster. Og mange af dem er vi allerede kommet ind på. Dem vil vi gerne lige samle og få helt styr på, så du får et godt overblik over, hvorfor det kan være en god idé at vælge buffet ud af huset til din fest eller begivenhed. 

  1. Successen er givet på forhånd – der er noget for hver en smag

  Portionsanretninger kan være rigtig fine og egner sig godt til de mere formelle arrangementer. Dog kan en ulempe være, at der sidder nogen iblandt gæsterne, som måske er lidt mere kræsne end andre. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, hvis menuen ikke lige falder i smag hos enkelte gæster. Derfor er en buffet ud af huset rigtig velegnet til større arrangementer, hvor der er mange gæster inviteret. Især hvis det er en blandet flok af forskellige generationer. Det er jo ikke sikkert, at lille Sofia på 5 år kan lide det samme som Gerda på 80 år. Derfor vil en buffet kunne tilbyde noget til enhver smag, så alle gæster kan nyde de retter, de foretrækker hver især. 

  2. Uformel og social stemning

  Med en buffet er der god mulighed for, at gæsterne kan mingle lidt på kryds og tværs. Både når de mødes ved buffet-bordet og skal fylde op på tallerkenen, og fordi der er lidt mere frihed til at sætte sig, der hvor man vil. Det behøves selvfølgelig ikke at være sådan, hvis man foretrækker faste bordpladser. 

  3. Overdådig og varieret udvalg

  Der vil typisk være mange forskellige retter at vælge mellem, uanset om du vælger en kold buffet, fest buffet, grill buffet eller en helt fjerde. Med et udvalg af forskellige salater, tilbehør, kød, fisk, smørrebrød eller lignende, kan dine gæster sammensætte lige præcis den tallerken, deres maver skriger efter. Der er noget overdådigt og spændende ved et buffet-bord med en masse varierede retter. 

  4. Ingen behov for serveringshjælp

  Til større arrangementer og fester hyrer de fleste nogle tjenere eller hjælpere til at anrette og servere hver tallerken. Det er der altså ikke brug for, når du vælger en buffet. Maden er allerede anrettet flot i skåle og fade, så I skal ikke gøre andet end at stille dem på bordet og afrydde. Og mon ikke der er et par gæster, som er villige til at give en hjælpende hånd med at afrydde. Hermed sparer du også penge på en post, som du måske havde forventet at skulle lægge budget til. I stedet kan du vælge at bruge de penge på noget andet, som du måske havde fravalgt. 

  Kontakt os for at høre mere om vores Buffet ud af huset

  Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne med vores buffet ud af huset, skal du være velkommen til at kontakte os på tlf.: 50 25 03 15. Det gælder også, hvis du har specifikke ønsker, oplysninger om allergener eller lignende. Uanset hvad vil vi gøre vores bedste for at imødekomme din henvendelse.