Brunch ud af huset
i Aarhus og Randers

Brunch til dig og hele familien

En lækker brunch med alt hvad hjertet kan begære, er de fleste glade for. Så hvorfor ikke forkæle dine gæster med en lækker brunch buffet, næste gang du inviterer og holder fest. Vi, i Familie Køkkenet, laver en overdådig, lækker og indbydende brunch levering, som dine gæster helt sikkert vil falde i svime over. Der er noget for enhver smag, både de traditionelle elementer som der altid bør indgå i enhver brunch, men også nye og andre spændende retter.

Brunch er især gode til barnedåb og andre festlige arrangementer eller private sammenkomster, hvor gæsterne er inviteret til at komme tidligt på dagen. Det kan også være dagen efter et bryllup med overnatning, at I har brug for at andre laver maden og leverer den direkte til jer. Lad os stå for jeres næste brunch ud af huset og skip selv for bøvlet. Vi leverer i hele Aarhus, Randers og Østjylland generelt. 

En lækker brunch ud af huset fra Familie Køkkenet

En lækker og indbydende brunch ud af huset i Aarhus er kendetegnet ved, at der er rigeligt af den lækre mad. Desuden er det serveret på en lækker og indbydende måde. Der er mange forskellige elementer og retter, som man kan kombinere på kryds og tværs. Der hører sig næsten altid nogle gode oste, lidt æg og noget godt brød til enhver god brunch. Derudover finder man også ofte noget lækkert pålæg, nogen pålægssalater og noget godt brød i både en lys og en grovere version. Hvad jeres næste brunch buffet skal bestå af, er fuldstændig op til jer. Vi vil gerne komme med gode ideer og forslag til hvad en brunch ud af huset bør indeholde, men den endelige beslutning er op til jer. Har I nogen specielle ønsker til hvad brunchen skal bestå af, så imødekommer vi gerne dem. Det er jeres dag, og jer der skal være tilfredse.

Ordet brunch er en sammensætning af morgenmad og frokost. Det er ofte et stort måltid, der spises i det tidsrum, hvor man ville have indtaget enten frokosten eller morgenmaden. Det er et måltid, der tager noget tid at lave og det tager også noget tid at spise. For det er i høj grad meningen, at man skal hygge sig, gerne med gode venner eller familie, imens man spiser det.

Brunch – det hyggeligste måltid på dagen leveret til din dør i Aarhus

Holder du også af at spise en lækker brunch med dem du holder af, så er du bestemt ikke den eneste. Der er nemlig lagt op til en hyggelig stund, imens man sidder og nyder sin brunch i gode venners lag. Der er noget særligt forbundet med at spise brunch. Det er kvalitetstid, hvor man spiser god mad og hvor man ofte har nok tid, og derfor ikke skal hverken skynde sig afsted efterfølgende eller arbejde senere. Allerede her er der lagt op til en meget hyggelig dag. 

Brunch levering i Aarhus giver derfor den bedste forudsætning for en dejlig dag, hvor du har inviteret gæster. For det første så slipper du for at skulle lave alt maden selv. Det kan være både krævende og hårdt arbejde, alt efter hvor mange retter du laver, og for det andet, så er du sikker på, at alt smager som det skal og at der er styr på det hele.

Det er hårdt arbejde at invitere gæster også selvom det kun er til en mindre form for komsammen. Men der skal være styr på det hele, og med en hektisk hverdag, hvor der er nok at se til, som arbejde, børn og familie og venner der skal passes, så kan det være enormt nyttigt at lade andre professionelle tage sig af maden.

Brunch buffet ud af huset med levering i Aarhus, Randers og hele Østjylland

Alt efter hvordan I ønsker jeres brunch buffet ud af huset skal se og ud og hvad den skal indeholde, så sammensætter vi en menu eller en buffet til jer. Oftest er buffet en rigtig god og optimal løsning, hvis man skal have mange gæster. Det er både let for jer og let for gæsterne, at servicere sig selv oppe ved et bord, som I har gjort klar til brunch buffeten. Stil alle retterne klar på bordet og anret det på en lækker og indbydende måde og gæsterne vil hurtigt blive glædeligt overraskede over det overdådige måltid. For en brunch buffet ser bare imponerende ud. De mange retter, frugten, brødet, pålæg og æg og alt andet i de rette mængder er bare lækkert for både øjne og mund. 

Få det lækreste morgenbord efter jeres ønsker

Har I allerede en klar idé om, hvordan jeres brunch ud af huset skal se ud, så klarer vi det. Hvis I ikke har specifikke ønsker, så kan vi også sammensætte en brunch buffet til jer. Vi kombinerer mange af vores populære brunch retter, så der både er noget friskt, noget sødt, sprødt, cremede, lunt og lækkert. Vores traditionelle brunch indeholder alt hvad en brunch bør indeholde, og så lige lidt til. For bestiller I brunch ved os, så får I nemlig en ekstra god og spændende en af slagsen. Jeres gæster vil helt sikkert gå hjem fra festen og tale om den lækre mad efterfølgende. 

Uanset hvor I bor i Østjylland så leverer vi gerne en brunch buffet til jer. Vi leverer direkte til døren, og der er tænkt på det hele. Der medfølger en udførlig vejledning, hvis noget skal varmes eller på anden måde trænger til at blive gjort inden servering. På den måde, så er der ingen tvivl om, hvordan I skal håndtere maden, hvilket gør hele serveringen meget lettere.

Catering til enhver lejlighed

Det er ikke kun brunch ud af huset, som vi leverer. Vi tilbyder også en lang række andre retter og menuer til enhver anledning. Skal I holde en fest eller på anden måde invitere gæster, hvor der skal serveres noget mad, så lad os stå for den del. Vi laver ikke andet og har over 10 års erfaring med at lave og servere mad til mange kuverter ad gangen. Derfor er I i helt trygge hænder, når I bestiller jeres mad hos os.

Vi går højt op i stabilitet. Vores niveau og kvalitet er altid helt stabilt og vi kan stå 100% inde for den mad som vi leverer. Derfor får I også altid mad, der opfylder jeres ønsker og krav. Desuden så er vi altid stabile i forhold til punktlighed. Vi ved hvor stor betydning det har, når man har aftalt et tidspunkt hvor maden skal komme på, og hvis det så ikke kommer på det tidspunkt. Derfor kommer vi altid til tiden, så resten af planlægningen af festen kan forløbe som den skal. Vi leverer også tapas og andre lækre menuer til catering.

 

Om I bliver mange gæster eller få har ikke den store betydning, I er velkomne til at tage fat i os uanset hvad. Selvom I ikke bliver 50-60 mennesker, så kan det stadig være et meget krævende arbejde, at lave mad til alle. Desuden er det også de færreste, der har mulighed for at lave mad til så mange i et almindeligt køkken. Både brunch og mange af de mange andre retter er svære at lave selv, da det kræver rigtig meget plads. Overlad derfor bare besværet til os, så tager vi os af at lave det lækreste mad til jer.

Tilmeld dig vores nyhedsmails

Få nyheder og tilbud på lækre retter i din indbakke.

    Forskellige former for brunch buffeter ud af huset

    En brunch er ikke bare en brunch. Alt efter hvilken fest som I skal holde, anledningen og gæsterne, så kan en brunch se meget forskellig ud. Der findes naturligvis den mere traditionelle form for brunch, hvor der ofte hører æg, pandekager, pålæg og så videre til. Det er altid en sikker vinder, og hvis der både er mange børn og voksne, så er der altid noget som alle kan lide. Er det mere en brunch for voksne, så er en champagne brunch også meget lækker.

    Her er der typisk lidt færre retter, men retterne er der i stedet gjort lidt mere ved. Den kan sammenlignes lidt med tapas, og mange af elementerne kunne også lige så godt være tilbehør til en tapas. Alt sammen er tilpasset, så det passer godt med et glas boblende champagne eller en anden form for alkohol. Især havefester, der starter tidligt, er oplagte at servere en champagne brunch til. Her vil der typisk blive serveret lidt lækker alkohol og et lækkert måltid med lidt af det hele. På den måde sikrer du også at alle gæster får et ordentligt måltid inden festen for alvor går i gang.

    Skal I bruge en brunch buffet til en barnedåb, så skal det højest sandsynligt ikke være en champagne brunch. I stedet skal det måske være én, hvor der er fokus på børnevenlige retter, da der jo oftest er mange børn blandt gæsterne. Her er pølsehorn og pizzasnegle stort set altid en sikker vinder. Dermed er der både noget for børnene og barnlige voksne.

    Generelt går vi højt op i at bruge gode råvarer. Til en brunch levering er det især vigtigt at alting er frisklavet og lavet med virkelig gode råvarer, da alting har en rigtig stor rolle i smag indtrykkene. Så mangler I nogen til at stå for jeres næste catering og levering af en brunch buffet ud af huset, så tøv endelig ikke med at tage fat i os.